 |
Ilustrační foto /mimochodem, pro ty co hůř vidí, na fotce nejsem ani já ani Libor/ Zdroj: James Croucher Source:The Australian |
Z důvodu nižší než příjatelné vytíženosti burger shopu, kde jsem v kuchyni vydělával v poslední době své dolarz jsem se rozhodl ke drobné změně. Co se týče oboru, tak se stále držím svého kopyta tzn. zůstávám kuchyňskou silou s téměř již dvouletou australskou praxí, nzní však mohou moje dovednosti ocenit další. Od tohoto týdne jsem členem agentury - Troys Hospitality Staff, která své pracovníky vysílá dle potřeby na různé akce a místa, podle toho, kdo si zaplatí. Může si mě tedy klidně objednat i některých z mých minulých zaměstnavatelů, bude-li chtít :). Teoretickou výhodou nového živitele je to, že sice musím být k dispozici ve dnech, kdy slíbím, že k dispozici budu, na druhou stranu, když se mi v hlavě rozleží, že místo soboty nebo neděle se mi bude příští týden hodit volno v pondělí a úterý, stačí dát agentuře včas vědět a nikdo mě s prací v požadované dny volna rušit nebude. Popsal jsem to sice krkolomně, ale v krátkosti jsem chtěl prostě říct, že je yaměstnavatel flexibilní.
Moje agenturní putování po kuchyních začalo překvapivě ve škole. Tenhle týden pomáhám s nádobím na jedné z největších ze všech australských vzdělávacích institucí - TAFE Sydney - I když je studujících jako máku, zatím se plné restauraci ve víkendové špičce množství špinavého nádobí nevzrovnají - doufejme, že i další stanoviště na mé cestě kuchyněmi budou podobného rázu.
Žádné komentáře:
Okomentovat