čtvrtek 20. prosince 2012

Od Pohlreicha až do Sydney aneb Kdo všechno tu vlastně mluví česky

Head Chef - Richard Ptacnik (Foto: eatdrinkplay.com)

Postupem času v zařízení Otto Ristorante, které je součástí Blue Hotelu v Sydney zjišťuji, jak je to tu ve skutečnosti s česko-slovenským zastoupením (píše Honza). Původně jsem si myslel, že kuchař Honza je jediným krajanem, ale včera mi jedna servírka prozradila, že se jmenuje Zuzana a je ze Slovenska a pak tu máme také Martina a hlavně kuchařský Head Chef - Richard Ptacnik (předpokládejme, že správně česky je to Richard Ptáčník) - z internetových stránek restaurace (ottoristorante.com.au) se člověk dozví spoustu zajímavostí. Například, že Richardova kuchařská kariéra začínala v Praze v Radisson SAS Hotelu, kde spolupracoval s kuchařským postrachem českých restaurací Zdeňkem Pohlreichem.

A ještě přikládám video pro představu, kde vlastně všechno to špinavé nádobí, důležité pro mou současnou obživu, vzniká.

Žádné komentáře:

Okomentovat