čtvrtek 14. srpna 2014

Den pošťáka - od tmy až do prázdného auta

 Dva dny jsem při doručování nosil u sebe telefon, abych něco nafotil, až si za pár let budu prohlížet tenhle blog a dojímat se, tak abych si vzpomenul. Teď to je pro jiný. :-). Normálně nechávám telefon v autě, protože nemám místo, kam ho bezpečně zandat, jeden pořád popobíhá, hledá scener, karty, tužku a ještě se starat o telefon, ale nakonec jsem to vydržel :-) Takže asi takhle ...

 Úterý, pršelo, ale každých deset minut oskar, takže z toho byla duha dopoledne. Tam vzadu, co není skoro nic vidět, je centrum Sydney, já stojím na Alfred Street.

Myslím, že středa...pohoda Parr Road, velký provoz je o dvě ulice dál... baráčky, důchoďák, škola, školka, radost na doručování, vždycky tam jsou, takže balík zmizí.
 Towradgi Sreet - někdy nic nezbude a musí se až tam nahoru, kam to není ale vidět, ale schodů to je požehnaně. Když se za den takových štací sejde více, tak už moc neběhám so schodů, ale beru je jen po dvou. No když jsou balíky s vínem, což je cca 15 kilo větší balení, tak to přejde zima v zimě raz dva.
 Ara Street - klidný místo, pěkný výhled, pohoda pro doručení, pokud tedy není zrovna objížďka, to je pak problém ... bud objet a doručit a nebo doručit jindy :-)
 Odkládací palubní deska....jak si balíky vyskládam z bedny na sedadle spolujezdce, tak je posílám do světa. Někdy se jeden zamyslí a přejede, tak si začnu nadávat a vrátím se, jak jinak.
 Alfred Street, jen zase o kus dál, takhle ulice je předlouhá, je já ji mám rozdělenou na tři části a ještě ji dělají i další lidi.
"Bytovky" ty každý miluje, u nich to moc neodsýpá jako u baráků :-).
 Roh Consul Street, každý barák, který má výhled na oceán, tak je hned dražší.
 A hned o ulici dál - Connaught Street.
 Hlavní trasa - Warringah Road  - celkem šest pruhů, když je třeba tak se i přebíhají.
 Důkaz, že místo jablek a hrušek jsou na "dvorku" palmy.
Pošta Narraweena - tuhle okupují Kojerci, každý den tam vozím nedoručené zásilky...je to v podstatě větší trafika, ale lidi z tohoto "okrsku" si sem chodí pro balíky, pokud tedy nemají objednaného něco velkého, to pak dostanou kartu na vyzvedutí jinam. Tahle pošta je malá, tak má právo odmítnout balíky nad určitý rozměr, takže co se nejde, odveze se jinam, konkrétně na French Forest, což je náš hlavní sklad.
 Největší križovatka, dvě minuty autem odtud bydlím, tady jsem vyfasoval pokutu 405 dolarů.
 Ráno 3:40, jedu do práce a nikde nikdo. Kdo by se taky producíroval v tenhle čas po silnici.
 Naloženo, takhle to vypadá každý ráno, někdy se i balíky nevejdou a vrací se, což jednoho nebaví, protože to je ztráta času.
 Hotovo - poslední dva a je vyděláno...v pátek bylo hotovo brzo, v poledne jsem už dával steak doma na pánev. 

Žádné komentáře:

Okomentovat