středa 19. června 2013

Jak se vaří česká kuchyně Doma v Sydney

Doma
V poslední době tu ode mě bývají většinou příspěvky týkající se jídla a zážítků z pokrmů, které člověk ochutná poprvé nebo při zcela mimořádných příležitostech. I tentokrát bude řeč o jídle, ale ze zcela jiného úhlu pohledu. Tento týden jsem totiž jednou povečeřel v zařízení, které se jmenuje Doma Bohemian Beer Cafe - z názvu je patrné, že v tomto případě nešlo o poznávání exotických pokrmů, ale o návrat ke kořenům.
Na stole se objevila v průběhu večera pochopitelně svíčková, také moravský vrabec a jahodové knedlíky. A to vše lze Doma zalít pivem z Plzně případně Budějovic. Podtrženo, sečteno...dobře jsem povečeřel.
Česká klasika- svíčková

Na závěr něco sladkého.

Žádné komentáře:

Okomentovat