neděle 30. prosince 2012

200 článků, 9000 návštěv, čtenáři i z Malajsie. To bylo 7 měsíců blogu v roce 2012

 Konec roku je tu, takže pár čísel o tomhle blogu, který tady s námi běží už sedm měsíců. (píše Libor). Za tu dobu co jsme tady, tak jsme vypustili do světa na 200 článků, poslední měsíc je sice slabší, ale to je určitě jen výjimka, která se nebude opakovat :-). Jak by řekl kolega Jan, nejde o kvantitu, ale kvalitu.
 Na 9000krát byl tento blog otevřen, aby do něj dotyční nahlédli. Nejvíce lidí chodí z Česka, což se asi dalo čekat, potom z Austrálie. Překvapivě několik stovek návštěv máme i z Ruska a USA. Asi nějací Češi, nepočítám, že by si nás Amíci horlivě četli, vyhledávali a sledovali naše životy on-line. zase takový vzrůšo to není. Pár desítek návštěv má i Švýcarsko, Německo, Velká Británie. I z Malajsie, Irska a Lotyšska padlo oko na náš blog, ale tady jde určitě o náhodnou náhodu při vyhledávání na internetu, kdy po zadání určitého slova byl náš blog vyprsknut. Nebo se prostě někdo jen překliknul :-).
 Nejčtenějším měsícem byl říjen, na opačné straně si sedí prosinec, který právě končí a z posledního fleku se nehne, to už je jasný.
 Nejčastěji komentoval články Martin Kavka, což je osoba, kterou znám, je to můj bývalý šéf. Nyní ale jeho frekvence upadla, páč se musí věnovat práci. Ano, i šéfové musí pracovat a nemají čas na zábavu. :-).
 Tolik asi v tomhle roce. Tímto přeji pěkný Nový rok a zase někdy v roce 2013 - vy tam, my tady.

1 komentář:

  1. Tak to hezky ještě další koment přihodím, abych si udržoval náskok v čele :) práce, práce, co to je? vánoce forever... jaký byly protinožské vánoce? asi není v tom hicu nálada na smaženého kapra, co? ;)
    a jinak hezký nový rok, kucí

    OdpovědětVymazat